Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022
Είσοδος μελών
Newsletter

Συνδρομή

Εγγραφείτε στο newsletter

Facebook
239384

ReAction

 

logotypo1

“ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ”

To   ReAction Fitness Club σας προσκαλεί σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο προτείνοντάς σας τις ιδανικές μεθόδους προπόνησης για την απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης και υγιεινού τρόπου ζωής.

Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο χώρο με μηχανήματα Life Fitness ,  εφόδιο με τα οποία οι εξειδικευμένοι γυμναστές μας θα μπορούν να δημιουργήσουν για έσας το κατάλληλο πρόγραμμα εκγύμνασης και να σας καθοδηγούν σε κάθε βήμα προς στον στόχο σας .

Στον χώρο των οργάνων γύμνασης επίσης υπάρχουν  τα μηχανήματα για την αερόβια προπόνηση ( διάδρομοι, ποδήλατα, ελληπτικά μηχανήματα, step ),στα οποία μπορείτε να περνάτε την ώρα ευχάριστα με την ατομική σας τηλεόραση!

Το γυμναστήριο διαθέτει μία αίθουσα ομαδικών μαθημάτων , εξοπλισμένη με τα απαραίτητα αξεσουάρ για την γυμναστική σας , παρακολουθώντας μαθήματα κατά την διάρκεια  της ημέρας.Μην ξεχάσετε να δείτε το πρόγραμμα σας και στο site μας , www.reaction-gym.gr  για να είστε  στο μάθημα που εσείς επιθυμείτε στην ώρα σας !Το πρόγραμμα έχει μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη γυμναστικής όπως : κυκλική προπόνηση , παραδοσιακούς χορούς, aerobic, pilates, yoga, kick boxing , spinning , dance, δυναμικά προγράμματα κλπ.

Επίσης στον χώρος μας πραγματοποιούνται και προσωπικά προγράμματα γυμναστικής

( personal traininig ) ,χρησιμοποιώντας και νέες μεθόδους γυμναστικής όπως :

 B.O.S.U ,TRX , power vibe  (360threesixty - προπόνηση δόνησης ) .

Το γυμναστήριο διαθέτει και αποδυτήρια στα οποία μπορείτε να αφήνετε με ασφάλεια τα προσωπικά σας υπάρχοντα στα lockers, όπως επίσης και μετά την γυμναστικής σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα άνετα ντούζ μας !

Σας περιμένουμε όλους !

Έκ της διευθύνσεως